ERZURUM / OLTU - Oltu Bilim ve Sanat Merkezi

Dr. Fatih PALA - MÜDÜR

1986 yılında Erzurum ili Oltu ilçesinde doğdu. İlkokulu Yukarı Özdere Köyü İlkokulu´nda, ortaokulu ise Tutmaç Köyü İlköğretim Okulu´nda tamamladı. Lise eğitimini İstanbul Sultanbeyli Gediktaş Lisesi´nde tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmeniği´nde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilgiler Eğitimi´nde tamamladı. Doktara Eğitimini ise Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilgiler Eğitiimi´nde tamamladı. Uluslararası alan indeksli ve TR dizinli dergilerde, uluslararası kitaplarda ve kongrelerde yirminin üzerinde akademik yayını bulunmaktadır. Üniversitede ders verme tecrübesine sahiptir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Oltu Bilim ve Sanat Merkezinde müdür olarak görevine devam etmektedir.