Oltu Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://oltubilsem.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mahallesi Hastane Sokak No.8 OLTU/ERZURUM
VİZYON : Eğitim ve öğretim süreci içinde; " Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren, kendisine, Ailesine ve Ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren, Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için; Demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, teknolojiye, değişim ve gelişime açık, yerel ve ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kendine güvenen aydın ve erdemli bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :